Italská klobása z Řeznictví a Uzenářství Oldřich Čejka vám opravdu velmi chutnala. Z recenzí se dozvíte přednosti této skvělé klobásy
otestováno
Počet recenzí
8
jak jste hodnotili
5
6x
4
2x
3
2
1
doporučuje
100 %
Testováno v období
od 2. 8. 2020
do 23. 8. 2020
Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka
Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka je česká firma ze Skutče s rodinnou tradicí od roku 1920, kde hospodařil v Bratroňově dědeček majitele Oldřicha Čejky. Společnost reprezentuje zpracování masa ve vlastní provozovně a provoz pěti prodejen masa a uzenin ve Skutči, Pardubicích, Chrudimi, Chrasti a Prosetíně a ve čtyřech z nich je provozován úspěšně bufet. Zaměřuje se na bezlepkové masné výrobky dle tradičních receptur. Výrobky neobsahují strouhanku, mouku ani přidané glutamáty.
Italská klobása
Více informací najdete TADY.
Hodnocení
8
Jana
Italská klobása je velmi chutná, příjemná vůně lákavá. Lehko se krájí , přitom je výrobek pevný. Velmi oceňuji kvalitu. Doporučuji ochutnat. Je nepřekonatelná .



Nikola
Klobása je výborná , vhodná k dobrému vínu , na oslavu na jednohubky nebo jen tak třeba k televizi nebo k nastartování chuťových buněk u grilování ne na grilování jedná se o tvrdou klobásu .


Lenka
Tato klobása je naprosto vynikající. Dali jsme si s manželem k vínu a zmizela během jednoho večera. Má opravdu vysoký podíl masa, na chuti je poznat, že není šizená. Cenově je přijatelná, navíc se jedná o regionálního výrobce, takže řeznictví Čejka má mou plnou důvěru a budu zde pravidelně maso a ostatní výrobky nakupovat. Doporučuji.





Dominika
Italská klobása mi moc chutnala. Má vysoký podíl masa a není extra kořeněná. Je sice trochu sušší než jsem zvyklá, ale to ničemu nevadí.
Co se týče řeznictví Čejka, tak vždy ráda podpořím české (a v tomto případě přímo regionální) výrobce. Maso tedy nakupuji už pouze zde.




Petr
Tato klobása chutnala celé naší rodině. Co oceňuji, je jednoduché složení a vysoký podíl masa. Řeznictví jsem doposud znal jen z doslechu, ale určitě sem budu chodit pro výborné výrobky. Doporučuji.



Markéta
Italska klobása má příjemnou vůni, vyváženou chut.tchut.teschovala praha přátel:
Pro dámy byla více slaná, nektere zminily jako nevyhodu vice tučných částí, což ovšem pánům nevadilo.
Panum chutnala, prijemna konzistence neco mezi klobasou a susenym salamem, nekterym by nevadila i výraznější chut.
Chutnala nam celkově hodnocení rozhodně kladné.





Ivana
Italská klobása je velmi chutná, překvapila mě jemnost a vyvážená chuť, přiměřená pálivost. Obsahuje vysoký podíl masa, což poslední dobou dost sleduji, nechceme nějaké náhražky. Teď už vím, že raději zajedu do řeznictví Čejka, kde najdu opravdu kvalitu.Vyhovuje mi, že není příliš vysušená a tvrdá. Velmi chutnala i desetiletému synovi. Určitě jsme neměli poprvé a už teď se těším na další :) Překvapil mě eshop s možným rozvozem.







Alena
Má jemnou strukturu, je přiměřeně vysušená, ale ne tvdá, dobře se krájí i na tenká kolečka.Na talířku hned zmizela. Dobře a přiměřeně okořeněná, tak akorád slaná,vyrobená z kvalitních, prověřených surovin a podle osvědčeného receptu, velký poměr masa, bez křupek. Krásně voní a báječně chutná, všem doporučuji.

